Jennifer Lopez diivaili itsensä ulos American Idol -pestistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka maailmanlaajuisesti erittäin suosittu televisioemäntä Ellen DeGeneres päätti jättää American Idol -ohjelman tuomarin pestinsä vain yhden tuotantokauden jälkeen. Syyksi hän kertoi ettei formaatti ollut hänen tyylisensä.

Sittemmin tilalle on naitettu kovasti latinotähti Jennifer Lopezia, mutta minkäänlaista vahvistusta asiassa ei ole kuitenkaan annettu. Tuoreimpien väitteiden mukaan hän olisi tosiaan ollut ehdolla Ellenin korvaajaksi, mutta sopimus kariutui poptähden diivailuun.

DListed-julkaisun mukaan American Idol -ohjelman tuottajat eivät enää edes vastaanota Lopezin taustavoimilta tulevia puheluita. Syyksi kerrotaan, että JLon vaatimukset ylittivät selkeästi sen mitä tuotantoyhtiö kykeni tarjoamaan. Tällä tietoa Lopez siis ei tule saamaan pestiä Idol-tuomarina.