Rihanna teki ”martinaaitolehdet” – katso nolo moka!

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Kerroimme eilen kuinka maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna otti jälleen uuden tatuoinnin iholleen. Tatuointeihin hurahtanut laulaja otti tuoreimman tatuointinsa tosin hieman kyseenalaiseen paikkaan, sillä ranskankielinen teksti ”rebelle fleur” koristaa popparin kaulaa.

Tatuoinnin näkyvä paikka on nyt tuomassa Rihannalle harmia, sillä popparin kaulalla komeileva teksti on ilmeisesti virheellisesti muotoiltu. Rihannan uuden tatuoinnin tekstissä lukee ranskaksi ”rebelle fleur”, jonka pitäisi tarkoittaa kapinallista kukkaa. Nyt tarkkaavaiset kielipoliisit ovat kuitenkin löytäneet tatuoinnista nolon virheen. Ranskan kielioppien mukaan popparin tatuoinnin sanojen tulisi nimittäin olla muodossa ”fleur rebelle”, jotta sanoma olisi kieliopillisesti oikein ilmaistu, PopEater -sivusto kertoo. Katso kuvat tästä.

Monet muistavat vielä kuinka kotimainen kohujulkkis Martina Aitolehti joutui korjaamaan alavatsassaan ollutta tatuointia nolon kirjoitusvirheen takia. Samanlaisessa tilanteessa oli taannoin myös Heroes-kaunotar Hayden Panettiere. Rihannalla on peräti viisitoista eri tatuointia vartalossaan. Popparin niskaa koristi jo aiemmin näyttävä tähtitatuointi. Parhaillaan Rihanna nousee musiikkilistoilla hiphop-tähti Eminemin kanssa tekemällään kappaleella. Samalla hän on kiertänyt jo reilun kuukauden ajan Yhdysvaltojen konserttilavoja.