Blockfest myytiin loppuun jo ennakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Tampereella järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on loppuunmyyty. Historiansa kolmatta kertaa pystytettävän tapahtuman ennakkomyynti eteni koko kesän ajan aiempia vuosia vilkkaammin, vaikka festivaalin mainostaminen rajoittui lähinnä sosiaalisen median hyödyntämiseen.

Blockfestin ulkomaisina tähtivieraina Tullikamarilla nähdään Yhdysvalloista ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Freeway & Jake One -kaksikko sekä Euroopan terävintä hiphop-kärkeä edustavat ruotsalaiset Looptroop Rockers ja St. John’s Dance -kokoonpanon kera esiintyvä Adam Tensta.

Kotimaisista artisteista lavan valtaavat muiden muassa Fintelligens kollegoineen festivaalikesän ainoassa Rähinä Livessä, livebändin kanssa esiintyvä Cheek, Blockfestejä varten erikoiskeikan rakentanut Petri Nygård sekä Teosto-palkittu Asa. Monipuoliseen ohjelmaan tuovat syvyyttä esimerkiksi reggae-artisti Raappana, uudella albumillaan myyntilistoille ampaissut Kymppilinja, dancehall-ryhmä Lord Est ja Hannibalin sekä Stepan johtaman Joku Roti Mafian ennennäkemätön show.

Aiempina vuosina hyväntuulisissa merkeissä ja ilman järjestyshäiriöitä sujunut Blockfest toivoo saman yhteishengen jatkuvan tänäkin vuonna. Yleisöä kehotetaan myös saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Festivaalialueelta löytyy useita myyntikojuja, joilta on saatavissa niin fanituotteita kuin ruokaa ja juomaakin.

Blockfest 20.-21.8.2010 Tullikamari Tampere, Pakkahuone ja Klubi. Koko ohjelma aikatauluineen osoitteessa www.blockfest.fi.