Zsa Zsa Gabor kuolemaisillaan? Pyysi viimeisen voitelun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu veteraaninäyttelijä Zsa Zsa Gabor kiidätettiin viime kuussa sairaalahoitoon pudottuaan sängystä kotonaan. Pudotus oli iäkkäälle tähdelle raju, sillä hän sai tapaturmassa useita luunmurtumia. Sittemmin hänen tilastaan on liikkunut julkisuudessa hyvin ristiriitaisia tietoja.

93-vuotias supertähti loukkaantui Malibussa sijaitsevassa kodissaan ollessaan katsomassa televisiota sängyllä ja pudottuaan lattialle tavoitellessaan puhelintaan. Hänet kiidätettiin leikkauksen jälkeen teho-osastolle kriittisessä tilassa, mutta pian kunto parani ja Gabor pääsi kotihoitoon. Pian tila kuitenkin heikkeni ja hänet kiidätettiin takaisin teho-osastolle.

Eilen amerikkalaislehdet uutisoivat, että tilanne olisi jo parempi, kun Zsa Zsan sydämen vierestä leikattiin kaksi verihyytymää. Pian kuitenkin kerrottiin, että supertähti on pyytänyt saada tavata papin viimeistä voitelua varten. Gaborin tiedottaja vahvisti tiedot TV Guide -lehdelle. Hän kertoi pyynnön olleen hänellekin shokki.

Unkarilaissyntyinen Zsa Zsa Gabor tunnetaan näyttelijätöidensä lisäksi myös lukuisista avioliitoistaan. Hän on ollut tähän mennessä jo yhdeksän kertaa naimisissa muiden muassa aatelisten, näyttelijöiden, liikemiesten ja miljonäärien kanssa. Vuosina 1942 – 1946 hän oli naimisissa Hilton-hotelliketjun perustajan Conrad Hiltonin kanssa. Avioliitosta syntyi hänen ainoa lapsensa, Francesca Hilton.