Rihannan läpinäkyvä mekko paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut tänään kovasti otsikoissa uuden tatuointinsa merkeissä. Supertähti otti jo viidennentoista tatuointinsa, mutta tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Rihanna kuvattiin konserttinsa jatkobileissä New Yorkissa. Nyt samasta tilaisuudesta on julkaistu verkossa hieman edellisiä tarkempia valokuvia, joista voidaan huomata popneitokaisen pukeutuneen niin läpikuultavaan mekkoon, että hänen rintansa ja nännikorunsakin näkyivät selvästi asun läpi. Katso kuvat tästä ja tästä.

Rihanna oli pukeutunut läpikuultavaan mustaan iltapukuun, joka nosti hänen rintavarustuksensa pääosaan. Ei liene siis ihme, että popparin kuvat noteerattiin nopeasti ympärille maailmaa. Rihanna on parhaillaan maailmankiertueensa Yhdysvaltojen osuudella, joka käynnistyi heinäkuun alussa.