Jackie Chan Staralle: ”Suomi on vaikea kieli!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi perjantaina saa Suomessa ensi-iltansa uusi versio vuonna 1984 ensi-iltansa saaneesta Karate Kid -elokuvasta. Leffan Euroopan ensi-iltajuhlia vietettiin taannoin Oslossa, Norjassa. Viihdelehti Stara oli mukana juhlatunnelmissa ja tapasi samalla leffan tähdet.

Jackie Chan Stara JockaElokuvan toisessa pääosassa nähdään legendaarinen toimintatähti Jackie Chan, joka on tehnyt menestyksekkäällä urallaan jo yli sata elokuvaa. Maailman tunnetuimpiin toimintatähtiin lukeutuva Chan on loukkaantunut elokuviensa kuvauksissa lukemattomia kertoja, koska hän tekee itse omat stunttinsa eikä kaihda vaarallisiakaan temppuja. Karate Kid -elokuvan kuvauksissa hän onnistui kuitenkin välttämään loukkaantumiset.

– Tässä elokuvassa minulle ei tapahtunut mitään! Loukkasin tosin kieleni, koska minun piti harjoitella englannin lausumistani, ”päläpäläpäläpälä”, ”with”, ”going to”. Minulle englanti ei ole yleensä ensimmäinen kielivalintani, Jackie Chan naureskeli Staran haastattelussa.

Seitsemään kieltä sujuvasti puhuva supertähti sai juuri ennen haastattelun alkamista toimittajalta pienen näytteen suomenkielestä. Haastattelussa hän kuitenkin myönsi suomen olevan hänelle haasteellinen kieli.

– Se on vaikeaa!

Jackie Chanin haastattelu julkaistaan lähipäivinä myös videohaastatteluna. Karate Kid -elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 20. elokuuta.