Televisiosarjan homoväitteistä kohu: ”Kaappi narisee jo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin aikoinaan lukeutunut nuorisosarja Beverly Hills 90210 sai taannoin jatkoa 90210-sarjasta, joka on tehnyt näyttelijöistään seurattuja julkkiksia. Nyt sarjan miestähti Trevor Donovan on joutunut huhumyllyn keskipisteeseen.

Donovanin roolihahmon, Teddy Montgomeryn, huhutaan tulevan kaapista sarjan seuraavalla eli kolmannella tuotantokaudella. Asiasta kertoi ensimmäisenä Zap2It-verkkosivusto ja sen jälkeen sarjan mahdollista tulevaa juonenkäännettä on puitu lukuisissa viihdejulkaisuissa.

Entertainment Weekly -lehti on saanut kaivettua kulissien takaa esiin tietoja, jotka osaltaan vahvistavat väitteet. Lehti on saanut myös tietää, että Trevor Donovanin roolihahmon homorakastajaa esittäisi sarjassa Kyle Riabko, joka on nähty aiemmin muiden muassa Hair-musikaalissa. Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen homoseksuaali sarjassa, sillä Jessica Lowndesin esittämä Adrianna tuli kaapista jo edellisellä tuotantokaudella.