Bono: ”Suomessa kaikki ovat Jusseja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Helsingin Olympiastadionilla suomalaisia laulattava U2-yhtye on ainakin tähän mennessä lunastanut odotukset hyvin. Until The End Of The World -kappaleen jälkeeen yhtyeen keulahahmo Bono piti konserttivieraille hieman pidemmän puheen.

Supertähti kiitti Suomen pääministeri Mari Kiviniemeä siitä että tämä oli ottanut vastaan yhtyeen kutsun saapua seuraamaan heidän rock-konserttiaan ja tapaamaan samalla yhtyeen jäseniä. Tapaaminen järjestyi ennen konserttia.

Lisäksi Bono kehui suomalaisia ja kertoi että suomalaiset ovat ainoa pohjoinen kansa, joka ei tullut meren yli viemään irlantilaisia naisia. Hän kiitti myös yhtyeen mukana seuraavaa suomalaista Jussi Lomakkaa, joka pitää huolen muiden muassa Bonon selän kunnosta.

– Ajattelimme, että Jussi on Suomessa harvinainen nimi, mutta sitten huomasimme, että täällä kaikkien nimi on Jussi, Bono vitsaili ennen keikan jatkumista Still Haven’t Found -hitillä.