Rihanna ja Katy Perry allasbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry juhli nimekkään ystäväkatraansa kanssa polttareitaan viime lauantaina Las Vegasissa. Hulppeat bileet oli järjestänyt laulajan parhaimpiin ystäviin lukeutuva supertähti Rihanna.

Ensin verkkoon päätyi kuvia MGM Grand Hotellista, jossa polttariryhmä kävi katsastamassa KA-esityksen. Nyt julkisuuteen on päätynyt kuvia myös aiemmin päivällä järjestetyistä allasbileistä, jossa neitokaiset nauttivat olostaan uikkareissa ja bikineissä. Katso kuvat tästä.

Polttarit olivat ilmeisesti onnistuneet, sillä seuraavana aamuna Katy Perry kirjoitti blogissaan tarvitsevansa juhlien jälkeen uuden maksan. Katy ja hänen kihlattunsa Russell Brand ovat avioitumassa vielä tämän vuoden puolella, mutta hääpäivää ei ole vielä vahvistettu.