Hilary Swank tyrmäävän seksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa viime vuosina hieman taka-alalle jäänyt näyttelijä Hilary Swank ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaikka hänen tekemisistään ei olekaan uutisoitu kovin laajasti. Alkuvuodesta hän kohahdutti Oscar-gaalan jatkoilla historiallisen paljastavalla asullaan.

Nyt Hilary Swank on poseerannut todennäköisesti seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin. Hänet nähdään jo jonkin aikaa sitten ikuistetuissa otoksissa muiden muassa paljastavissa ja läpikuultavissa alusvaatteissa sekä seksikkäässä mustassa lateksiasussa. Katso kuvat tästä.

36-vuotias amerikkalainen Hilary Swank on näyttelijä, joka tuli alunperin tunnetuksi Buffy, vampyyrintappaja ja Karate Kid -elokuvista ja sittemmin monista menestyselokuvista. Swank on palkittu peräti kaksi kertaa parhaan naispääosan Oscar-palkinnolla elokuvista Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby.