Johanna Tukiaisen raju avautuminen – näin seksi siskon kanssa paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen nousi viime viikolla otsikoihin, kun hän pyysi Facebookissa apua entisen miesystävänsä väitettyjen ahdistelujen takia. Asiaa on sittemmin käsitelty useissa medioissa, ja nyt Tukiainen avautuu asiasta blogissaan harvinaisen räväkästi. Kyseessä on avoin kirje ex-miehelle.

– Haukuit minua huoraksi, syljit päälleni ja löit minua monia kertoja, enkä koskaan tehnyt rikosilmoitusta sinusta. Vaikka en koskaan työskennellyt huorana, olin tanssija. Tiedät sen itsekin, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Yhteisöpalvelusa hän kertoi ex-miehensä harrastaneen seksiä Julia-siskon kanssa, ja nyt Johanna on viimein paljastanut myös miten sai tietää epäilemästään pettämisestä. Samalla hän paljasti myös ex-miehen työpaikan ja ”suolasi” rajusti tämän nykyistä parisuhdetta.

– Pari päivää sitten puhuin kanssasi puhelimessa. Luulit koko ajan, noin tunnin kestävän puhelun aikana, että olin siskoni Julia. Kuvailit ihan innoissasi, kuin harrastit seksiä kanssani kun olin 17-vuotias (siis Julia.) Olin silloin poissa kotoa ja te olitte sopineet että pidätte sen salaisuutena.

– Kuvailit minulle puhelimessa, kuinka minä (Julia) olen seksikäs ja haluttava nainen ja haluaisit nytkin minua. Vaikka olet uudessa parisuhteessa 27-vuotiaan brunetin kanssa Espoossa. Halusit, että kuvailen millainen seksielämä minulla on poikaystäväni Markuksen kanssa.