Julkisuutta janoava BB-Inka timminä bikineissä – katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tänään astellut vantaalainen BB-Inka on 20-vuotias lähihoitaja, joka on tehnyt myös malliuraa ja osallistunut taannoin myös Huippumalli haussa -realitykilpailuun.

Julkisuutta janoava nuori neitokainen on lisäksi osallistunut Suomen seksikkäin tavis -kisaan ja poseerannut useasti bikinikuvissa. Yhden bikinisession tulokset nähtiin taannoin Hymy-lehdessä, jonka kuvissa Inka poseeraa vähemmän muodokkaana pienissä pinkeissä bikineissä. Kyseessä ovat Hymytyttö-kilpailu, jossa Inka kilpaili tuolloin numerolla yhdeksän. Katso kuvat tästä.

Big Brother -fanit ovat ottaneet Inkan saapumisen taloon vastaan yllättävän negatiivisin tuntein. Keskustelupalstoilla neitokaista on kritisoitu lähinnä ”uudeksi julkkistyrkyksi”, ”Marian seuraajaksi” ja monilla muilla vähemmän mairittelevilla kommenteilla. Neitokainen ei ole kuitenkaan vielä päässyt näyttämään mitä hän voisi parhaimmillaan taloon tuoda.