BB-Inka Hannulle: ”Nyt äkkiä pannaan!” Katso video

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -taloon keskiviikkona astellut BB-Inka on päässyt tekemään lähempää tuttavuutta talossa kauden alusta saakka mukana olleen Hannun kanssa. Eilisen illan bileissä pari nähtiin muiden muassa suutelemassa kiihkeästi.

Nyt ohjelman verkkosivuilla on julkaistu myös video tilanteesta, jossa Inka ehdottaa Hannulle seksiä. Ympäripäissään altaassa makoillut Inka sopersi ehdotuksensa petipuuhista. Katso video tästä.

– Nyt äkkiä pannaan! Inka sai sanotuksi.

– Tuolla nurkassa vai? Hannu tiedusteli.

– Eikun peiton alla? Inka vastasi.

Vielä eilen uusi BB-pariskunta ei petihommiin päässyt, mutta Hannu ja Inka ovat tällä hetkellä kuitenkin todennäköisin pari niihin hommiin. Kulunut tuotantokausi on ollut ennätysmäinen siinä suhteessa, että tähän mennessä peittoa ei ole heiluteltu kertaakaan.