Katso kuinka Johanna Tukiainen on muuttunut vuosien varrella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on aiheuttanut viime päivinä kovasti keskustelua sekä uusimmalla levytyksellään että tuoreilla keikkakuvillaan. Monia on ihmetyttänyt erityisesti julkkistähden nopea muodonmuutos.

Tukiainen laulaa parhaillaan taustoja amerikkalaisen Liz Harlow’n uudessa I Get It In -kappaleessa, jonka Johanna on myös sanoittanut. Varsinaisen läpimurtonsa julkisuudessa kohujulkkis teki keväällä 2008, kun ministeri Ilkka Kanervan hänelle lähettämät tekstiviestit tulivat julkisuuteen ja Kanerva joutui eroamaan.

Johanna pyrki kuitenkin julkisuuteen monin tavoin jo vuosien ajan ennen tekstiviestikohua. Vuonna 2005 Tukiainen kiersi jo aktiivisesti keikoilla tanssijana. Alla olevassa Johannan kotisivuilta peräisin olevassa valokuvassa hänet nähdään (vasemmalla) poseeraamassa keväällä 2005, kun The Scandinavian Dolls oli vierailemassa Miamissa, Yhdysvalloissa.

Johanna Tukiainen Miami 2005

Tässä Johanna nähdään esiintymässä helsinkiläisellä Jenny Woo -klubilla yli viisi vuotta edellisen kuvan ikuistamisen jälkeen, perjantaina 20. lokakuuta 2010.

Johanna Tukiainen Jenny Wood