Näin upealta Potter-tähti Emma Watson näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen ja nyt Emma on palannut koulun penkille amerikkalaiseen Brown-yliopistoon.

Viime aikoina Emman nykyinen sporttinen look oli ikuistettu yliopiston alueella myös paparazzikuviin. Viime viikolla hän poseerasi paparazzikuvissa, ja nyt hänet nähdään Marie Claire -lehden tyylikkäissä mallikuvissa. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Emma sai ensimmäisen elokuvaroolinsa Pottereiden jälkeen. Watson kiinnitettiin Marilyn Monroesta kertovaan My Week With Marilyn -elokuvaan. Elokuvan pääosassa Marilyniä näyttelee Michelle Williams, ja Watson näyttelee narikkatyttöä. Muina tähtinä ovat Kenneth Branagh, Dominic Cooper ja Judi Dench.