Supertähti yllätti esiintymällä lentokoneessa – katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme taannoin kuinka hiphop-artisti Kanye West joutui vaihtamaan uusimman albuminsa kansikuvan, joka oli monien mielestä liian seksikäs. Maalatussa kuvassa musta mies ja valkoinen nainen vaikuttivat harrastavan petipuuhia.

Hollywood Life -julkaisu kertoo tähden yllättäneen nyt lentokoneessa. Mies oli matkalla Minneapolisista New Yorkiin, kun hän kesken lennon alkoi esiintyä lentokoneen kuulutusmikrofoniin. Matkustajat olivat yllättyneitä ja hurmioituneita tähtiartistin yllätysesiintymisestä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

– Istuin ensimmäisessä luokassa, jossa myös West oli. Näin kyllä hänet pieni drinkki kädessään, mutta en tiennyt kuka hän oli. Kun hän aloitti esityksen, niin hän ei osannut päättää mitä esittäisi. Hän valitsi kappaleet Good Life ja Gold Digger ja esitti osan molemmista. Se oli upeaa kuultavaa, yksi matkustajista on vuodattanut Hollywood Life -julkaisulle.

Artisti halusi antaa faneilleen hiukan iloa koneessa, sillä mies on ylistänyt näitä myös muissa viikonlopun esiintymissään. West on kertonut näiden auttaneen hänet vaikeiden aikojen yli ja motivoineen häntä pysymään pystyssä.

– Vaikka olen kamalan väsynyt en anna teidän pettyä. Te fanit olette minun perheeni, Kanye West on kertonut kuuntelijoilleen.