Harry Potter –kaunotar: “Suutelimme yläosattomissa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Harry Potter -tähti Emma Watson on yksi tämän hetken suosituimpia ja seuratuimpia näyttelijäkaunottaria, ja viime vuonna hän olikin elokuvamaailman eniten ansainnut naistähti jättäen taakseen niin Angelina Jolien kuin muutkin naistähdet.

Kaikki Potter-elokuvat on nyt saatu kuvattua, vaikka toiseksi viimeinen osa saapuu elokuvateattereihin vasta huomenna. Tähtinäyttelijä avautui MTV News -julkaisulle kyseisen elokuvan olleen yksi hänen uransa parhaimmista kokemuksista. Eräs kohtaus oli kuitenkin keskimääräistä haastavampi.

– Suutelen Harry Potteria ja olemme yläosattomissa hopealla kuorrutettuna. Asia kerrottiin vasta juuri ennen kuvauksia ja olin tyrmistynyt. Se on valkokankaalla nähtynä hieman siveetöntä, mutta onneksi se onnistui ja näyttää hyvältä elokuvassa, Watson kertoi MTV News -julkaisulle.

Myös hänen vastanäyttelijänsä Daniel Radcliffe totesi jo aiemmin suudelman olleen hyvin yllättävä, sillä kaunottaren rajuus yllätti miehen. Radcliffe pohti naisen olevan aika eläimellinen, mutta myös loistava. Hän totesi myös kymmenientuhansien miesten haluavan hänen tilalleen kyseisessä kohtauksessa, joten kokemus jäänee hänen mieleensä ylpeyttä herättävänä asiana.