Tämän ansiosta Christina Aguilera on nyt virallisesti legenda

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera julkaisi taannoin Bionic-nimisen albuminsa, jonka tiimoilta hän sai kovasti kritiikkiä muiden muassa musiikkityylin kopioinnista Lady Gagalta. Kukin pohtikoon oliko väitteillä perää, mutta Christinalla on ainakin ollut viime aikoina jotain muuta mietittävää.

Breaking News -julkaisu kertoo kaunottaren saaneen nyt itsensä muiden suurten tähtien joukkoon. Neitokainen sai nimittäin oman tähden kuuluisalle Hollywoodin Walk of Famelle. Tilaisuudessa oli mukana myös suuri fanijoukko hurraamassa tähdelle. Artisti itse kiitteli vuolain sanoin saamastaan kunniamaininnasta ja hän ylisti fanejaan näiden sinnikkään kannatuksen takia.

Avioeron kourissa parhaillaan oleva supertähti on nimittäin ollut viime viikkoina myös lesbokohun keskiössä. Hänen kerrottiin myös etsivän aktiivisesti elämäänsä uutta rakkautta ja nyt hänellä huhutaan olevan jo uusi mies rinnallaan. Kyseessä on neidon Burlesque-elokuvan kuvausassistentti Matthew D. Rutler, jonka kanssa kaunotar kuvattiin taannoin Los Angelesissa Soho Housessa vietetyn illan jälkeen.