Huumeongelmainen kaunotar etsii uutta piilopaikkaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan selvisi taannoin oikeudessa lähes varmalta vankilareissulta, kun tuomari Elden Fox määräsi hänet vuoden vankilareissun sijaan vieroitushoitoon huumerikostensa vuoksi. Ratkaisu oli valtava helpotus Lindsaylle, joka on julkisesti kertonut haluavansa juuri tämänkaltaista apua ongelmaansa.

TMZ-julkaisu kertoo kaunottaren etsivän nyt itselleen uutta asuntoa, sillä vieroitushoidon päättymisen jälkeen hän haluaa rauhaa ja yksityisyyttä itselleen. Tähden mukaan nykyisen asunnon sijainti on liian hyvin tiedossa esimerkiksi hänen faneillaan ja paparazzeilla, joten paremman kodin etsintä on nyt käynnissä.

Lohanin pakollinen vieroitushoito kestää vähintään 3. tammikuuta saakka. Tuomari Fox totesi naisen totaalisesti huumeriippuvaiseksi, jonka tulevaisuus on nyt kiinni hänen teoistaan vieroitushoidon päättymisen jälkeen. Seuraava huumausainerikos passittaa hänet nimittäin puoleksi vuodeksi vankilaan.