Christina Aguilera raskaana?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera julkaisi taannoin Bionic-nimisen albuminsa, jonka tiimoilta hän sai kovasti kritiikkiä muiden muassa musiikkityylin kopioinnista Lady Gagalta. Kukin pohtikoon oliko väitteillä perää, mutta Christinalla on ainakin ollut viime aikoina jotain muuta mietittävää.

Kaunotar lunasti taannoin paikan muiden suurten tähtien joukossa, sillä neitokainen sai oman tähden kuuluisalle Hollywoodin Walk of Famelle. Kaunottaren povataan olevan nyt myös raskaana, sillä neidosta otetut tuoreet kuvat ovat lähteen mukaan vahva todiste raskaudesta.

Aguilera nähtiin lavalla American Music Awards -gaalassa eilen ja hänen rehevöitynyttä ulkomuotoaan ihmeteltiin suuresti. Lähde ei usko muutoksen tapahtuneen ylensyömisen takia, kuten kävi poppari Britney Spearsille. Jos Aguilera on raskaana, niin lapsen isän henkilöllisyys paljastunee myös lähiaikoina.