Kate Winslet jätti huippumalli-poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on sittemmin tehnyt monia muitakin menestysrooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan juuri tuosta klassikkoroolistaan. Yksityiselämäänsä Kate on yrittänyt varjella liialta julkisuudelta.

Nyt kaunotar on palannut julkisuuteen ikävän uutisen avulla, sillä Breaking News -julkaisu raportoi tähden liittyneen nyt Hollywoodia vainoavaan ihmissuhdekurimukseen. Winslet on nimittäin eronnut miesystävästään huippumalli Louis Dowlerista, koska suhde ei hänen mukaansa toiminut tarpeeksi hyvin.

Lähteen mukaan Dowler on ollut Katelle korvike ja laastari tämän erottua elokuvaohjaaja Sam Mendesistä viime maaliskuussa. Kaunotar aikoo omien sanojensa mukaan keskittyä uraansa ja lapsiinsa nyt enemmän, mutta hän jäi myös kiitollisuudenvelkaan Louista kohtaan, joka sai hänet palaamaan takaisin elämään maaliskuussa tapahtuneen avioeron jälkeen.