Charlie Sheen haastoi prostituoidun oikeuteen kiristyksestä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme viime kuussa kuinka näyttelijä Charlie Sheen joutui jälleen kerran tekemisiin virkavallan kanssa kännisekoilujensa takia. Taannoin vaimonsa pahoinpitelystä vankilassakin istunut miljonäärinäyttelijä riehui tällä kertaa newyorkilaisessa Plaza-hotellissa.

Pian tapauksen jälkeen selvisi, että paikalla oli ollut myös nainen. Nainen oli 22-vuotias pornotähti ja prostituoitu Christina “Capri” Anderson. Access Hollywood -julkaisu raportoi kaunottaren televisiohaastattelun Good Morning America -ohjelmassa olleen liikaa Sheenille ja mies on haastanut naisen oikeuteen.

Anderson kertoi aamuohjelmassa Charlie Sheenin muuttuneen väkivaltaiseksi häntä kohtaan kyseisen hotelliepisodin aikana. Naisen mukaan Charlie oli jopa kuristanut häntä sviitissä ja hän oli paennut miehen vihaa kylpyhuoneeseen, josta hänet löydettiin myöhemmin.

Sheen syyttää prostituoitua nyt iristyksestä, sillä Anderson on Sheenin mukaan vaatinut miljoonaa dollaria vakuudeksi vaitiolostaan. Summa on pienentynyt televisioesiintymisten jälkeen. Näyttelijän mukaan nainen on myös varastanut häneltä 165.000 dollarin arvoisen rannekellon.