Colin Farrell hittielokuvaan Arnold Schwarzeneggerin saappaisiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell tunnetaan monista vauhdikkaista elokuvarooleistaan, ja hänestä on tullut uransa aikana miljoonien naisten päiväuni. Komistus uskaltautuu kuitenkin näyttäytyä valkokankaalla myös hieman vähemmän mairittelevassa lookissa, eli kaljuna.

Socialite Life -julkaisu raportoi Farrellin olevan nyt ehdolla pääosaan paluun tekevässä Totall Recall –elokuvassa. Kyseisen melkein 20 vuotta vanhan elokuvan alkuperäisessä roolissa nähtiin Arnold Schwarzenegger. Farrell astuisi Arnoldin tilalle esittämään miestä, jota piinaa painajaiset Marsista.

Elokuvan ohjaa muiden muassa Die hard 4.0 -elokuvan ohjannut Len Wiseman ja käsikirjoittajana toimii Salt-elokuvan kirjoittanut Kurt Wimmer. Ensi-illaksi elokuvalle on alustavasti suunniteltu alkuvuotta 2012. Projekti tekee varmasti hyvää Farrellin elämälle, sillä hänen kerrottiin taannoin olevan jälleen vapaalla jalalla.

Kukkoilijat-elokuvan tähti kertoi päättäneensä kaksivuotisen parisuhteensa Alicja Bachleda-Cyrusin kanssa. Mies päätyi ratkaisuun, koska ei kokenut olevansa valmis sitoutumaan. Naiselle ratkaisu oli myös helppo, sillä hänen kerrotaan kuvailleen suhdetta yksipuoliseksi. Colin halusi olla vapaa, vaikka hän välittääkin Alicjasta ja lapsesta. Erosta toipuminen on vaikuttanut olevan myös Colinille helpotus, sillä mies on bongattu jo juhlimassa brittiläisen mallikaunottaren Agyness Deynin kanssa.