Hittielokuvan päätähti mokasi kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähdään elokuva Unstoppable, joka kertoo juna-aiheisesta onnettomuudesta. Elokuvassa junankuljettajaa esittävä Denzel Washington yrittää pelastaa kuljettajaltaan karanneen vaarallisen onnettomuusjunan täystuholta.

Samalla hän tuli rikkoneeksi lakia. Washington nähdään nimittäin elokuvassa luonnollisesti myös junan ohjaimissa, koska hänen roolihahmonsa kuljettaa junaa. Nyt on selvinnyt, että näyttelijä ajoi junaa kuvauksissa myös oikeasti, vaikka hänellä ei ole siihen asiaankuuluvaa koulutusta eikä myöskään lupaa. Näin ollen näyttelijä rikkoi kuvauksissa lakia.

– Minulle näytettiin kuinka junia ajetaan, ja se oli todella mukavaa. Oli hienoa oppia ajamaan junaa kuvauksissa, vaikka se olinkin vastoin lakia. Varsinaisissa kohtauksissa en kuitenkaan ajanut itse, koska minulla ei ole siihen koulutusta eikä lupakirjaa. En olisi edes saanut kertoa että pääsin ajamaan junaa, Denzeö Washington kertoi BBC Radio 2 -kanavalle.