Justin Bieberin Michael Jackson -kommentti hämmentää

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on varastanut miljoonien teinityttöjen sydämet ja aiheuttanut esiintymisillään kaaosta ympäri maailmaa. Pojan menestys toi tälle viikonloppuna yllättävän palkintosuman, josta hän saa olla todella ylpeä. Justin Bieber hallitsi suveneenisti AMA American Music Awards -gaalaa Los Angelesissa. Hän kuittasi itselleen ykkössijan sarjoissa Artist of The Year, T-Mobile Breakthrough Artist, Favorite Male Artist Pop or Rock ja Favorite Album Pop or Rock. Gigwise-julkaisu kertoo popparin lohkaisseen gaalassa  mielipiteen edesmenneestä Michael Jacksonista ja popkuninkaan fanit ovat tyrmistyneitä Bieberin kommentista. – Ilman Michael Jacksonia emme olisi täällä. Tai olisimme, mutta musiikki ei olisi ehkä samanlaista. Me olemme syntyneet, mutta hän ei ole isämme. Olemme täällä, vaikka hän ei ole ja hän ei ole meistä vastuussa, joten miksi pidätte häntä isähahmona tai jonain muuna vastaavana, sillä me olemme elossa ja täällä, Bieber selitteli sotkuisesti MTV News -haastattelussa.