Kuihtunut tyttöbänditähti lihotuskuurille – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Erittäin suositusta Destiny’s Child -triosta tunnetuksi tullut amerikkalainen r&b-tähti Michelle Williams on pysynyt poissa julkisuuden valokeilasta ihailtavan pitkään. Nainen kisaa tällä hetkellä Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan brittiversiossa.

Nyt kaunotar on alkanut itsekin huolestumaan ulkonäöstään, sillä hänen painonsa on aivan liian alhainen ottaen huomioon hänen pituutensa. Williams on noin 175 cm pitkä, mutta painoa on vain noin 55 kiloa. Nainen pelkääkin tanssikisan kuihduttavan häntä entisestään ja hän tuntee olevansa vailla kunnon lihotuskuuria.

– Olen 30-vuotias ja haluan lisää painoa, koska olen kamalan laiha. Mutta painoa ei tule, vaikka yritän hankkia sitä. Minussa ei ole enää oikein mitään jäljellä, mistä voisin laihtua, joten minua pelottaa, Williams julisti Daily Mail -lehdelle.

– Syön paljon riisiä ja pastaa, mutta liha on jäänyt vähemmälle. Haluan lihoa kunnolla. Minun täytyy syödä luultavasti paljon pihvejä, sillä haluan samanlaisen vartalon kuin Halle Berryllä.