Christina Aguileran lapsikin kritisoi äitinsä laulamista

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera on ollut runsaasti julkisuudessa viime aikoina muiden muassa ikävän avioeronsa takia. Pelkästään huonoa ei neidon elämään kuitenkaan kuulu, sillä kaunotar lunasti taannoin paikan muiden suurten tähtien joukossa saadessaan oman tähden kuuluisalle Hollywoodin Walk of Famelle.

 

Kaunotar paljasti Conan O’Brienin Conan-ohjelmassa saavansa pojaltaan Maxilta negatiivista palautetta, sillä poika ei pidä kaikista hänen lauluistaan. Aguilera kertoi Conanille laulavansa kaksivuotiaalle Maxille tuutulauluja, mutta poika osaa olla hyvin kriittinen äitiään kohtaan.

 

– Max sanoi taannoin, ettei hän halua kuulla enää Twinkle Twinkle -laulua ja jouduin esittämään hänelle Wheels on the Buss -rallatuksen. Hän ei myöskään ole vaikuttunut taidoistani, vaikka hänen iässään minä tiesin haluavani jo laulajaksi. Pyyhe lattialla oli  tuolloin lavani ja shampoopullo mikrofonini, laulaja muisteli Conanin haastattelussa.