Ke$ha seksikkäänä rullaluistelijana

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu amerikkalainen poptähti Ke$ha nousi ympäri maailmaa listaykköseksi viime syksynä julkaistulla Tik Tok -singlehitillään. Pian tämän jälkeen poptähti, oikealta nimeltään Kesha Sebert, piti hallussaan samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen single- että albumilistan ykkössijaa.

 

Toista jättihittiä ei ole enää tullut, mutta tuoreemmat singlet ovat menestyneet kuitenkin mukavasti. Listamenenestyksen sijaan kaunotar on ollut monissa otsikoissa lähinnä kuviensa avulla ja nyt vuorossa ovat sporttiset ja neidon sääret paljastavat rullaluistelukuvat.

 

Artisti tunnetaan myös rohkeista mielipiteistään ja luonteestaan. Taannoin Ke$ha yllätti häntä seuranneet paparazzikuvaajat ahdistelemalla heitä muiden muassa intiimeillä kysymyksillä. Hän muiden muassa tivasi vastausta siihen kenellä kuvaajista on suurin penis.