Simon Cowellin elämä oli tylsää ennen televisiotähteyttä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

American Idol -sarjan ex-tuomari ja X Factor -formaatin käynnistäjä Simon Cowell on palkittu International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Mies palkittiin työstään Fox Television -kanavalla ja siitä, että News Corporation -yhtymä ansaitsi hänen avullaan miljardeja dollareita. Cowell kertoo nyt elämänsä olleen sangen tylsää ennen televisiotähteyttä. 38th International Emmy Awards -gaalassa juhlapuheen pitänyt tähti aloitti uransa vuonna 2001 Iso-Britannian Pop Idol -realitysarjassa. – Ne jotka sanoivat menestyksen, rahan ja julkisuuden tuhoavan minut, olivat väärässä. Tämä on ollut parasta aikaa ennen niin tylsässä elämässäni, joten jatkan kyllä samaan malliin ja parannan vielä työtäni, Cowell vitsaili. News Corporation -yhtymän toimitusjohtaja Rupert Murdoch ylisti gaalassa Cowellin taitoja luoda uutta ja laadukasta viihdettä kansalle. Murdochin mukaan Cowell on ilmiömäinen mediavaikuttaja ja hän on auttanut Fox Broadcastingin ykköseksi kaudesta toiseen vuosien ajan. Murdochin mielestä kukaan ei ole tehnyt niin paljoa työtä Foxin hyväksi, kuin Simon Cowell.