Näin BB-finalistit juhlivat finaalipaikkaansa – katso kuvakooste

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa selvisi eilen kuluvan tuotantokauden finalistit, kun talosta häädettiin viimeiset kaksi asukasta ennen varsinaista finaalia. Nooran ja Petrin poistuttua talosta sinne jäivät enää Niko, Nino, Marika ja Eetu. Jälkimmäinen tirautti muutaman kyyneleenkin tilanteen tajuttuaan.

Asukkaat saivat nauttia finaalipaikkansa kunniaksi talon pihamaalla hieman kuohujuomaa, ja tunnelma oli luonnollisesti varsin korkealla. Myöhemmin illalla he saivat katsottavakseen muiden muassa videokoosteen tuotantokauden ikimuistoisimmista tapahtumista.

BB-talon sala-alueella finalistit pääsivät tutustumaan toisenlaisiin muistoihin tuotantokaudelta. Siellä oli nimittäin muistojen huone, josta löytyi myös erilaista rekvisiittaa ja valokuvia kauden tehtävistä. Finalistien kuvat olivat kultaisissa kehyksissä, kun muiden kuvat olivat hopeanvärisissä kehyksissä. Lisäksi huoneessa oli myös pientä naposteltavaa ja juomatarjoilua.