Susan Boyle haluaa olla kuin Beatles

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Britain’s Got Talent -kilpailusta viime vuonna kertaheitolla maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut skottilaulaja Susan Boyle on ollut kilpailun jälkeen useita kertoja otsikoissa hermoromahdustensa merkeissä. Naisen suosio on kuitenkin vertaansa vailla, sillä hänet on nähty esiintymässä muiden muassa paavin kanssa.

Nyt The Sun -lehti kertoo laulajan tekevän historiaa olemalla ainoa naisartisti, jolla on samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listasijojen ykköspaikka hallussa. Tämä on tapahtunut vuoden sisään jo kahdesti. Aikoinaan yhtyeistä vastaavaan suoritukseen on pystynyt The Beatles vuonna 1969. Boyle haaveileekin nyt yhteistyöstä The Beatles -yhtyeen Sir Paul McCartneyn kanssa.

– The Beatles elää yhä ja heidän levyjensä suosio on kuolematonta. Minä haluan olla jonain päivänä samaa kaliiberia. Tiedän sen vaativan paljon työtä ja siksi haluaisin tavata Sir Paulin ja esiintyä hänen kanssaan. Paavin kanssa esiintyminen oli tottakai upea ja hengellisesti rikastava kokemus, mutta uskon saman tunteen valtaavan minut myös Paulin kanssa, Susan Boyle totesi The Sun -lehden haastattelussa.