Brad Pitt ihastutti nahkahousuissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa, mutta projekti on joutunut useita kertoja ongelmiin erinäisistä syistä. Angelina on hoitanut myös miehelleen Brad Pittille sivuroolin elokuvasta. Brad Pitt tullaan näkemään sotilaana hyvin pienessä roolissa, jossa hän saa nopeasti luodin päähänsä.

Pitt on itsevarma näyttelijä, mikä kuvastunee miehen asuvalinnoissa. Pitt nähtiin nimittäin pukeutuneena väljähköihin mustiin nahkahousuihin Megamind-elokuvan ensi-illassa Ranskassa. Mies asteli näytökseen Angelina Jolien kanssa ja pariskunta hymyili leveästi kameroille.

Angelina Jolien elokuvan kuvaukset siirtyivät taannoin Bosniaan, mutta ne aloitettiin Unkarissa. Siellä Brad Pitt seikkaili kuvauspaikan ulkopuolella siinä määrin, että hän eksyi Budapestin sokkeloihin. New York Magazine kertoi äskettäin, että Pitt joutui lopulta turvautumaan paikallisen paparazzin apuun vuokraamaansa asuntoa etsiessään.