Ostaisitko John Lennonin lääkärilaskun?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Yksi maailman tunnetuimmista murhaajista, Mark David Chapman, surmasi Beatles-tähti John Lennonin tämän asunnon ulkopuolella New Yorkissa vuonna 1980. Chapman istuu edelleen vankilassa, ja äskettäin häneltä evättiin jälleen kerran mahdollisuus päästä ehdonalaiseen.

Yahoo! News -julkaisu kertoo nyt Lennonin I’m Only Sleeping –kappaleen lyriikkojen olevan kaupan niistä eniten tarjoavalle. Kyseessä on käsinkirjoitettu kappale ja se on taltioitu ikivanhan Radiophone-laskun toiselle puolelle. Beatles-tähden henkilökohtaista omaisuutta koskeva huutokauppa järjestetään 15.joulukuuta ja lyriikoille povataan noin puolen miljoonan dollarin kauppahintaa.

Saman huutokaupan tarjontaan sisältyy myös kaksi Ivor Novello Awardsin laulua ja sävellystä sekä listaus Lennonin vuoden 1968 kuluista. Listasta nähdään muiden muassa artistin pojan Julian Lennonin lääkärimaksuja sekä kulukorvauksia miehen ensimmäisen vaimon Cynthian äidille.