Kirsten Dunst: ”Riisun jatkossakin”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli valitettavasti keväällä uudestaan otsikoissa toisen huumekohun takia.

Tällä kertaa kaunotar on päässyt osikoihin muista syistä, sillä hänet tullaan näkemään sangen rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa vastanäyttelijänsä Ryan Goslingin kanssa. Vanity Fair -julkaisun haastattelema neito kertoo alastomuutta olevan luvassa vielä tulevaisuudessakin.

– Alastomana olo ei tuntunut pahalta ja All Good Things -elokuvassa siihen oli hyvä syynsä. Minut tullaan näkemään alastomana vielä uudestaankin, sillä lisää nakuilua on luvassa Lars Von Trierin Ruotsissa kuvaamassa Melancholia-elokuvassa. Alastomuuteni totutaan kyllä, eikä siitä enää sitten kohista näin paljoa, Dunst tuumi Vanity Fair -julkaisulle.