Madonnan nuori poikaystävä avasi suunsa: ”Vanhat ystävät ovat epäluuloisia”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme lokakuussa kuinka poptähti Madonna oli löytänyt uuden nuorukaisen rinnalleen. Mies on vasta 24-vuotias New Yorkissa asuva taustatanssija Brahim Zaibat. Suhde on herättänyt paljon ihmetystä julkisuudessa ja nyt nuori mies onkin nyt ensimmäistä kertaa äänessä suhteestaan häntä runsaasti vanhempaan naiseen.

Zaibat on Daily Mail -julkaisun mukaan kertonut taannoin haastattelussa Madonnan olevan ”vain nainen kuten muutkin naiset” ja todennut ettei supertähti ole mikään ihmeolento tai hirviö. Monet pelkäävät tähtiartistia, mutta Zaibat itse on suhtautunut tilanteeseen rauhallisesti. Mies ihmettelee myös suhteen aiheuttamia ongelmia hänen omassa kaveripiirissään.

– Vanhat ystävät ovat epäluuloisia ja olen joutunut vaihtamaan puhelinnumeronikin uudeksi. Uskon kuitenkin tämän parisuhteeen toimivuuteen, enkä ole koskaan epäillyt sen tulevaisuutta huonoksi. Olemme ottaneet tilanteen alusta alkaen rauhallisesti, joten olemme varmoja tunteistamme, Zaibat pohti Daily Mail -lehdelle.

Suhde sujuu siis miehen mielestä varsin erinomaisesti, mutta Zaibatin äidin kielteinen suhtautuminen kyseiseen suhteeseen ei ole kuitenkaan ainoa ongelma kohupariskunnalle. Ranskankieltä osaamaton Madonna ja ranskalainen Brahim eivät voi onnistuneesti kommunikoida, sillä yhteinen kieli puuttuu ja miehen englanninkielen taito on vain välttävä. Zaibat on myös aktiivisesti rukoileva muslimi ja alkoholinkäyttö on kiellettyä.