Angelina Jolie kiistää kauneusleikkaukset

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa. Kaunotar on osallistunut myös vuosien mittaan avomiehensä Brad Pittin kanssa moniin hyväntekeväisyysprojekteihin ja varsinkin adoptiotoiminta on pariskunnan sydäntä lähellä. Joliella on Pittin kanssa suuri perhe, jonka lukumäärää on kasvatettu adoptoimalla.

Kaunotar on jo vuosien ajan herättänyt maailmalla huomiota ulkonäöllään ja hänen onkin epäilty käyneen kauneusleikkauksissa. Jolie paljastaa nyt Daily Mail -julkaisulle juorujen olevan vain fiktiota, sillä hän suhtautuu kyseisiin operaatioihin kielteisesti. Nainen kertoo kauneutensa olevan luonnollista, eikä hän aio myöskään tulevaisuudessa mennä veitsen alle muuttaakseen itseään. Hän ei kuitenkaan tuomitse niitä ihmisiä, jotka moiseen ryhtyvät, sillä jokainen itse on vastuussa omasta kehostaan ja elämästään.

– Minä en ole kenenkään iho, enkä voi estää moista. Mutta on onneksi yksi asia, johon pystyn omassa elämässäni vaikuttamaan ja se on perheeni. Haluan lapsieni tuntevan aina syvää rakkautta ja turvallisuutta. Heidän tulee oppia tuntemaan omat vahvuutensa ja hyvät puolensa. He ovat kaikki yksilöitä, Jolie totesi Daily Mail -julkaisulle.