Demi Lovato pahoinpiteli tanssijansa – ei pyytänyt anteeksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato on ollut jo monien viikkojen ajan tiiviisti otsikoissa, kun hän hakeutui vieroitushoitoon erinäisistä syistä. Muiden muassa psyykkisten ongelmiensa takia hoitoa saava nuori nainen on nyt myös joutumassa vastuuseen väkivaltaisesta käyttäytymisestään.

Viisi viikkoa sitten tanssija Alex Welch sai kasvoihinsa nyrkiniskun Demiltä. People-lehden mukaan Lovato ei ole vieläkään pyytänyt anteeksi tai edes yrittänyt selittää syitä Welchille. Lovato ja Welch ovat pitkäaikaisia ystäviä ja sen takia Welch ihmetteleekin miksei Lovato ole ottanut häneen yhteyttä. Nyrkinisku oli kerta kaikkiaan outo ja odottamaton juttu.

– Olimme kaikki jo lentokoneessa, kun Lovato tuli koneeseen. Hän käveli luokseni ja löi minua kasvoihin. Sanaakaan sanomatta hän jatkoi matkaansa omalla paikalleen. Mielestäni tuollaista ei saisi todellakaan tehdä, joten siksi avaan suuni tästä asiasta, Welch totesi People-lehdelle.

Lovaton läheinen on kertonut People-lehdelle Demin yrittäneen tavoitella muutaman kerran Welchiä, mutta vieroitushoidon takia soittomahdollisuudet ovat vähissä. Welchin mukaan Jonas Brothers -yhtyeen kiertueella mukana esiintynyt Lovato oli kerännyt käyttäytymisellään kritiikkiä. Kiertueen managerit olivat tiukanneet laulajalta syitä käytökselle ja pystyisikö tämä suorittamaan kiertuetta. Lovato oli ihmetellyt mistä managerit olivat kuulleet hänen käytöksestään ja naisen epäilyt kohdistuivat tanssijoihin.

– Epäilykset eivät oikeuta moiseen käytökseen Welchiä kohtaan. Olemme ottaneet jo yhteyttä Lovaton taustajoukkoihin ja jos heiltäkään ei kuulu selitystä, niin jatkamme asian käsittelyä vielä pidemmälle ja painostamme heitä vastaamaan, Welchin asianajaja Donald Karpel kertoi People-lehdelle.