Täydellinen nainen on murtunut ihmisraunio

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdelehdissä on kohuttu viime aikoina runsaasti shokkiuutisesta, jonka mukaan sekä näyttelijä Eva Longoria että hänen aviomiehensä Tony Parker hakivat avioeroa. Ulospäin ero näyttää varsin riitaiselta, vaikka molemmat ovat yrittäneet vannoa eroavansa ystävinä.

Neitokaisen lähipiiri yritti kohottaa kaunottaren mielialaa viemällä tämän juhlimaan, mutta lähde raportoi US Weekly -julkaisulle yrityksen menneen täysin mönkään. Longoria nähtiin viettämässä lauantai-iltaa Hollywoodin Chateu Marmontissa ja shampanjaa siemaillut kaunotar oli erittäin masentunut ja alakuloinen.

– Hän katseli tyhjyyteen ja oli aivan eri maailmoissa. Välillä hän yritti hymyillä, mutta se oli kuin irvistys hänen kasvoillaan. Surullisuus oli läsnä Longorian jokaisessa eleessä. Hän oli aivan kuin puolikuollut ihmisraunio tai jotain vastaavaa. Yhdellä sanalla kuvattuna hän on nyt murtunut, lähde kertoi US Weekly -lehdelle.

Longoria haki avioeroa miehestään Tony Parkerista noin kolme viikkoa sitten. Nainen on kertonut syyn olleen sadat seksitekstiviestit Parkerin puhelimessa, jotka olivat lähtöisin Parkerin joukkuetoverin vaimolta. Evan ystävät ovat kuitenkin taannoin paljastaneet myös naisen itsensä olleen erittäin tyly miestään kohtaan avioliiton aikana, sillä ura merkitsi naiselle suhdetta enemmän. Tämän vuoksi Parkerin uskotaan ajautuneen suhteisiin muiden naisten kanssa.