Hiphop-tähti ei saa lasta realitykaunottaren kanssa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian on yksi niistä harvoista realitytähdistä, jotka ovat saaneet tehtyä itsestään niin sanotun oikean julkkiksen. Esimerkiksi Kimin miessuhteita ruoditaan nykyisin viikoittain viihdelehdissä ympäri maailmaa.

Nainen joutui nyt mukaan Hollywoodin raskausjuoruihin, sillä hänen on julistettu odottavan lasta hiphop-artisti Kanye Westille. Kardashian totesi People-lehdelle vauvauutisten olevan täyttä hötyä, sillä hän ei todellakaan ole raskaana. Kaiken lisäksi hänet on jo yhdistetty Halle Berryn ex-mieheen Gabriel Aubryyn, joten Kanye West on vain ystävä, jota hän on ollut jo 15 vuotta.

Tuore Kardashian Konfidential -paljastuskirja sisältää paljon tietoa Kardashianin sisarusten elämästä ja lapsuuteen liittyvistä tapahtumista ja kommelluksista, mutta kaikella tekstillä on myös tarkoituksensa. Kim Kardashian haluaa kirjan muistuttavan nuoria naisia siitä, että oman itsensä hyväksyminen on tärkeintä kaikessa, ja perheen kuuluu aina pitää yhtä.