Johnny Depp: ”Miehuuteni riistettiin!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

33-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds loukkaantui elokuussa New Orleansissa käynnissä olleiden The Green Lantern -elokuvan kuvauksissa. Sarjakuvaan perustuvan elokuvan päätähti loukkasi kuvauksissa kätensä ja hänen olkapäänsä meni sijoiltaan.

Tähtinäyttelijä parantui vammastaan kuitenkin hyvin. People-lehti kertoi taannoin hyväkuntoisen miehen olevan virallisesti vuoden 2010 Maailman seksikkäin mies. Reynoldsin voitto tyrmistytti kollega Johnny Deppin, joka pohti MTV-kanavalle antamassaan haastattelussa asian vaikuttavan hänen miehuuteensa hieman odottamattomalla tavalla.

– Minä voitin tuon tittelin vuosi sitten ja olin ylpeä siitä. Tänä vuonna tein töitä pitääkseni nimityksen ja epäonnistuin. Olen kuin kuohittu ja se tuntuu pahalta. En aio taistella kyseisestä sijasta ensi vuonna enää samalla tavalla mitä tein tänä vuonna, sillä tämä oli vaikea haaste ja olen surullinen epäonnistumisestani. Miehuuteni on viety minulta, Depp lateli MTV:lle.

Näyttelijällä tuskin on hätää, sillä hänellä on suuri fanikanta muiden muassa Pirates of the Caribbean -saagan takia. Liisa ihmemaassa -elokuva on myös menestynyt hyvin ja seuraavaksi Depp astuu Angelina Jolien kanssa valkokankaalle The Tourist -elokuvassa. Kyseinen elokuva on ensi-illassa Yhdysvalloissa 10. joulukuuta ja Suomessa se nähdään 21. tammikuuta 2011. Deppin ja Jolien rinnalla valkokankaalla nähdään muiden muassa myös Timothy Dalton, Steven Berkoff ja Paul Bettany.

Depp nähdään pääosassa amerikkalaisena turistina, jonka harmiton suhde ventovieraan naisen kanssa alkaa punoa romantiikan ja juonittelun aineksista hengenvaarallista verkkoa. Ikärajaa ei elokuvalle ole vielä määritelty, mutta jännityspohjaisena ja aistillisena elokuvana sen oletetaan olevan K-13.