Twilight-komistus tuskastui: Mistä löydän normaalin naisen?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosituissa Twilight-elokuvissa nähtävä näyttelijäkomistus Kellan Lutz on kertonut joutuneensa neljä kuukautta sitten tukalaan tilanteeseen faniensa kanssa leffakuvauksissa. Emmett Cullenin roolissa näyttelevä Lutz pyöri tuolloin hotellihuoneessaan pyyhe päällä, kun hänen oveensa koputettiin. Mies tajusi onneksi pukea päälleen ennen avaamista, sillä oven takana oli kaksi fanityttöä.

Kellanilla olisi vientiä maailmalla runsaasti, mutta tämä pysyttelee kaukana naisista karvaiden pettymyksiensä vuoksi. 25-vuotias mies katkaisi taannoin suhteensa 90210-sarjan AnnaLynne McCordin kanssa ja tulijoita riittäisi McCordin tilalle. E! Online -julkaisun mukaan Lutzin kriteerit seuraavaa tyttöystävää kohtaan ovat kuitenkin erittäin tiukat.

– Hänen pitää olla normaali tyttö, joka tietää mikä ja kuka hän on. Maailma jossa elän ja työskentelen on täynnä vääränlaisia ihmisiä. Hollywoodissa nopeat syövät hitaat ja suhteet voivat olla erittäin pintaliitoisia. Haluaisin kumppanin, jonka kanssa voisin esimerkiksi keilata, pelata jalkapalloa ja urheilla muutenkin. Hänen tulisi rakastaa elämää ja hymyillä sille. On vaikeaa löytää sellainen tyttö, joka nauttisi elämästä ja osaisi myös rentoutua, Lutz pohti E! online -julkaisulle.