Realitytähden tiedottaja mokasi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Kim Zolciak on tullut tunnetuksi erityisesti Yhdysvalloissa The Real Housewives Of Atlanta -realityohjelman tähtenä. Alkukesästä hän nousi otsikoihin paljastamalla vahingossa jalkovälinsä paparazzikuvaajille noustessaan autosta ilman alushousuja.

Zolciak on tällä hetkellä kolmannella kuulla raskaana, mutta tuoreiden kuvien perusteella nainen ei murehdi sikiönsä terveyttä. Tupakka maistuu naiselle aivan samaan tapaan kuin ennen raskauden paljastumista. Naisen kanssa vauvaa odottaa maailmaan Atlanta Falcon -joukkueen tähtipelaaja Kroy Biermann, jonka kanssa Kim äskettäin – todennäköisesti – kihlautui.

Viime viikolla hän oli suhdesotkun keskiössä, kun hän itse ehti vahvistaa kihlauksensa Radar Online -julkaisulle, mutta pian sen jälkeen tähden tiedottaja kuitenkin kiisti kihlauksen. Tiedottajan kiistämisestä huolimatta Kim julkaisi myös Facebookissa päivityksen, jossa hän totesi olevansa ”kihloissa ja raskaana”.

Kim Zolciak on eronnut ja hänellä on kaksi lasta, Belle ja Ariana, entisen aviomiehensä kanssa. Hänet on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä moniin julkkismiehiin ja miljonääreihin. Lokakuussa 2009 realitysarjassa nähtiin kuinka tuolloin vielä tuntemattomaksi jäänyt mieshenkilö kosi häntä. Suosionsa myötä Kim on julkaissut myös singlen Tardy Fot The Party, joka nousi hetkeksi myös klubilistoille.