Näyttelijättären uskomaton avautuminen: ”Angelina Jolie on hu**a!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa. Kaunotar on osallistunut myös vuosien mittaan avomiehensä Brad Pittin kanssa moniin hyväntekeväisyysprojekteihin ja varsinkin adoptiotoiminta on pariskunnan sydäntä lähellä. Joliella on Pittin kanssa suuri perhe, jonka lukumäärää on kasvatettu adoptoimalla.

Amerikkalainen stand-up -koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler on nyt hyökännyt harvinaisen rajusti Angelina Jolieta vastaan. 35-vuotias Handler haukkui stand-up -esityksessään Jolieta muiden muassa kodinrikkojaksi. Naisen mukaan Jolie varasti miehensä Brad Pittin Jennifer Anistonilta, joka on Handlerin hyvä ystävä.

– Jolie, sinä olet v**un hu**a ja narttu! Voit pelastaa ja adoptoida lapsia ympäri maailmaa niin paljon kuin haluat, mutta se ei muuta sitä, mikä sinä olet. Se ei tee sinua paremmaksi muiden silmissä. Ei ole ihme, ettei sinulla ole paljoa naispuolisia ystäviä, sillä sinä olet vain varas, olet kodinrikkoja, Handler julisti Huffington Post -julkaisun mukaan.