Reese Witherspoon kuolaa Robert Pattinsonia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon on viettänyt taannoisen avioeronsa jälkeen varsin rauhallista elämää suhderintamalla, mutta valkokankaalla hänet tullaan näkemään seuraavaksi How Do You Know -komediassa muiden muassa Jack Nicholsonin, Paul Ruddin ja Owen Wilsonin rinnalla. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 17. joulukuuta.

Neito on nyt paljastanut ihailevansa Twilight-tähti Robert Pattinsonia. USA Today -julkaisu kertoo Witherspoonin pitävän tähteä erittäin komeana ja seksikkäänä, eikä hän halua salata ajatuksiaan tästä. Witherspoon näyttelee Pattinsonin kanssa elokuvassa Water For Elephants, joka nähdään elokuvateattereissa 15. huhtikuuta 2011. Kaunottarella on nyt paljon uutta tietoa kollegansa Robert Pattinsonin suosiosta.

– Aloitimme kuvaukset viiden aikaan aamulla. Tämä ei estänyt sinnikkäitä Twilight-faneja, sillä näitä saattoi olla kuvauspaikan lähellä odottamassa vain Robertin näkemistä. Se toi mieleeni Leonardo DiCaprion suosion Titanic-elokuvan jälkeen. Robert on suloinen, sillä hän suhtautuu faneihin todella ystävällisesti. Water For Elephants –elokuvassa Pattinson on todella mieletön ja hän panosti rooliinsa täydellisesti. Hän on todella komea ja seksikäs, joten Twilight-kaunotar Kristen Stewart on varmasti maailman onnellisin nainen. He kuuluvat yhteen, Witherspoon totesi USA Today -julkaisulle.

Reese sai taannoin tunnustusta työstään valkokankaalla, sillä hänet palkittiin viimein omalla tähdellä Hollywoodin Walk of Famella. Viime aikoina Reeseä ei ole nähty julkisuudessa kovinkaan seksikkäänä, sillä useimmiten hänet on kuvattu hieman homssuisena perheenäitinä. Tähtensä julkaisutilaisuudessa Witherspoon kuitenkin yllätti poikkeuksellisen seksikkäänä.