Angelina Jolien peppua kourittiin ensi-illassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa. Kaunotar on osallistunut myös vuosien mittaan avomiehensä Brad Pittin kanssa moniin hyväntekeväisyysprojekteihin ja varsinkin adoptiotoiminta on pariskunnan sydäntä lähellä. Joliella on Pittin kanssa suuri perhe, jonka lukumäärää on kasvatettu adoptoimalla.

The Tourist -elokuvan ensinäytös oli juhlaa elokuvan pääroolien esittäjille Jolielle ja Johnny Deppille. Myös Brad Pitt nautti kunnolla naisensa aikaansaannoksesta, sillä mies nähtiin puristelemassa tämän peppua varsin rohkeasti ja näkyvästi. Angelina itse ei ollut moksiskaan tilanteesta.

Jolie avautui taannoin parisuhteen olevan riippuvainen kumppaneiden panostuksesta suhteeseen. Nainen kertoi Daily Mail -julkaisulle ajankäytön olevan tärkeää, sillä myös toinen vanhemmista tarvitsee huomiota lasten ohella. Romanttisuutta täytyy olla mukana arjen kiireissä.

– Jokainen, jolla on lapsia, tietää rakkauden merkityksen jälkikasvulle. Vanhempien tulisi kuitenkin muistaa myös kumppani, sillä hän tarvitsee rakkautta samalla tavalla. Miehen tai naisen vaalimiseen täytyy keskittyä ajan kanssa ja pysyminen vahvana pitää suhteen pystyssä. Tällainen tasapainoinen ja tiukka suhde vanhempien välillä takaa lapsille paremman elämän, Jolie julisti Daily Mail -julkaisulle.