25-vuotias näyttelijäkaunotar tyrmistyi Botox-ehdotuksesta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Transformers-elokuvista ja Oliver Stonen Wall Street : Money Never Sleeps -elokuvasta tuttu näyttelijä Shia LeBeouf oli syksyllä elokuviensa lisäksi otsikoissa myös siksi, että hänen kerrottiin eronneen tyttöystävästään Carey Mulliganista.

Elle-lehden haastattelema Mulligan paljastaa olevansa nyt erittäin järkyttynyt Hollywoodin kauneusleikkauksien määrästä ja niitä haluavien ikävuosista. Nainen sai nimittäin suuren shokin kysyessään apua juonteisiin silmiensä alla, sillä hänen kanssaan juttelevan mieskirurgin vastaus oli jotain aivan odottamatonta.

– Hän sanoi minun tarvitsevan Botoxia. Ihmettelin ja kerroin olevani vasta 25-vuotias. Kauhuani lisäsi se, että mies kertoi hoidon poistavan juonteet ja rajoittavan kasvolihasten toimintaa. Tuollaisessa tilanteessa en voisi liikutella kasvojani, mikä olisi näyttelijälle todella tuhoisaa. Surullista tässä on se, että Los Angelesissa näköjään jopa 25-vuotias saa naamaansa Botoxia, Mulligan ihmetteli Elle-lehden haastattelussa.

Kaunokaisella ei ole todellakaan tarvetta moiseen käsittelyyn. Carey Mulligan on nyt nimittäin poseerannut upeana räväkässä kirkkaanpunaisessa cocktail-mekossa Lontoossa järjestetyssä British Independent Film Awards -tilaisuudessa monien muiden julkkistähtien kanssa. Kaunottaren raportoidaan ottaneen juhlat rauhallisesti ilmaisesta shampanjatarjoilusta huolimatta ja käyttäytyneen korrektisti.