Johnny Depp ei omista kännykkää: ”En halua olla tavoitettavissa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on elokuvalle kuin elokuvalle lähes varma rahasampo, ja mies todennäköisesti tietää arvonsa. Deppin seuraava rooli nähdään The Tourist -elokuvassa Angelina Jolien rinnalla. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 21. tammikuuta 2011.

Tähtinäyttelijälle yksityisyys on tärkeää ja hän varjelee sitä yllättävällä keinolla. Access Hollywood -julkaisu kertoo Deppin nimittäin kertoneen elävänsä ilman matkapuhelinta, eikä hän ole aikeissa edes hankkia moista kiusankappaletta. Miestä haastateltiin The Tourist -elokuvan ensiesityksessä maanantaina.

– Minä vihaan matkapuhelimia. En halua olla aina tavoitettavissa, sillä minulla on elämä. Pidän matalaa profiilia ja se onnistuu mainiosti tämän avulla. Internet-yhteyttä käytän kuitenkin jatkuvasti, sillä se on mielestäni yksinkertainen ja turvallinen keino pitää yhteyttä ystäviin ja lähipiiriin, Johnny Depp paljasti Access Hollywood -julkaisulle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat