Johnny Depp ei omista kännykkää: ”En halua olla tavoitettavissa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on elokuvalle kuin elokuvalle lähes varma rahasampo, ja mies todennäköisesti tietää arvonsa. Deppin seuraava rooli nähdään The Tourist -elokuvassa Angelina Jolien rinnalla. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 21. tammikuuta 2011.

Tähtinäyttelijälle yksityisyys on tärkeää ja hän varjelee sitä yllättävällä keinolla. Access Hollywood -julkaisu kertoo Deppin nimittäin kertoneen elävänsä ilman matkapuhelinta, eikä hän ole aikeissa edes hankkia moista kiusankappaletta. Miestä haastateltiin The Tourist -elokuvan ensiesityksessä maanantaina.

– Minä vihaan matkapuhelimia. En halua olla aina tavoitettavissa, sillä minulla on elämä. Pidän matalaa profiilia ja se onnistuu mainiosti tämän avulla. Internet-yhteyttä käytän kuitenkin jatkuvasti, sillä se on mielestäni yksinkertainen ja turvallinen keino pitää yhteyttä ystäviin ja lähipiiriin, Johnny Depp paljasti Access Hollywood -julkaisulle.