Kardashian: ”Julkinen raiskaus lentokentällä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian on paistatellut julkisuuden valokeilassa jo vuosien ajan. Myös kaunottaren siskot ovat tulleet tutuksi maailmalle ja aina julkisuus ei ole miellyttävää. Tämän voi kertoa Khloe Kardashian, joka on saanut suurta vääryyttä osakseen odottamattomalta taholta.

Khloe Kardashian kertoi nimittäin maanantaina mielipiteensä lentokentän turvatoimista George Lopezin suositussa keskusteluohjelmassa. TSA:n turvamenetelmät ovat neitokaisen mukaan inhottavia ja röntgenskannaus tuntuu hänen mielestään joltain aivan muulta, kuin mitä sen pitäisi olla.

– Se skannaus on kuin raiskaus julkisella paikalla, eli tässä tapauksessa lentokentällä. Minulta kysyttiin, että haluanko mennä skannattavaksi vai alapään tutkimuksiin. Se tuntui todella pahalta. He myös kertoivat puristelevansa pian peppuani ja käyttäytyivät muutenkin aggressiivisesti voimantunnossaan, Khloe totesi lopuksi.

Khloe oli mukana kyseisessä ohjelmassa tuoreen Kardashian Konfidental -kirjansa merkeissä. Kirjan lisäksi sisarusparvi on myös mukana muissa kohu-uutisissa, sillä kaunottarien prepaid-maksukortti hyllytettiin taannoin Connecticutin oikeuskansleri Richard Blumenthalin kritiikin takia. Kyseisen kortin käyttöön piilotetut maksut saivat Blumenthalin tyrmistymään, sillä maksuväline oli kohdistettu nuorille joilla talous helposti on heikoilla kantimilla. Kortista aiheutunut kohu sai siskokset perääntymään hankkeestaan ja Minnesotan lainanantajat peruivat täten kortin.