Leffahottis ei halua olla miesten kuolaama seksisymboli

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Transformers-elokuvista ja Oliver Stonen Wall Street : Money Never Sleeps -elokuvasta tuttu näyttelijä Shia LeBeouf oli syksyllä elokuviensa lisäksi otsikoissa myös siksi, että hänen kerrottiin eronneen tyttöystävästään näyttelijä Carey Mulliganista.

Kyseinen kaunotar on tullut monille tutuksi viime vuoden Public Enemies –elokuvasta, jossa hän näytteli muiden muassa Johnny Deppin, James Russon ja David Wenhamin kanssa. Brittiläisen Elle-lehden haastattelema Mulligan kertoi kuitenkin nyt, että seksisymbolia hänestä ei koskaan saada. Herkkä kaunotar kertoi nimittäin vihaavansa erityisesti paljastavia vaatteita ja ne tekevät hänen olonsa erittäin absurdiksi.

– Ulkonäköni ei tunnu minusta pahalta, vaikkakin se poikkeaa Hollywoodissa nähtävästä trendistä. En halua pukea päälleni lyhyttä hametta, sillä en pidä jaloistani. Olen tuntenut itseni aina erilaiseksi, sillä esimerkiksi ensimmäisissä koetilaisuuksissani näin vain tyttöjä lyhyissä hameissa ja pienissä topeissa. Puhumattakaan meikeistä, rusketuksesta, pitkistä hiuksista ja kynsimanikyyreista. Onneksi sellaisen tyylin näkeminen ei tuntunut pahalta, sillä minulla ei ole paineita näyttää samalta, Mulligan pohti haastattelussaan.

Nuori nainen kertoi myös panostavansa mieluummin taitoihinsa valkokankaalla, sillä rooleissa onnistuminen takaisi hänelle kunnioitusta oikeista syistä.

– En minä yritä myydä itseäni ulkonäön avulla. Minä myyn taitoja, joilla teen roolini hyvin. Jos et näytä normaalilta, niin kuinka voisit olla uskottava normaalien ihmisten silmissä, Mulligan kysyi Elle-lehden haastattelussaan.