Vastoinkäymiset saivat Cheryl Colen uskoon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa X Factor -sarjassa. Kaunottaren tukipilarina arjessa on tämän nykyinen poikaystävä ammattitanssija Derek Hough.

Nainen on myös kokenut nähtävästi henkisen valaistumisen, sillä hän on The Sun -lehdelle raportoineen lähteen mukaan kääntynyt uskoon. Tämän vuoden aikana tapahtunut avioero pettäjä-Ashleystä ja malariaan sairastuminen on lähteen mukaan saanut naisen etsimään uutta suuntaa elämässään.

– Vastoinkäymiset ovat saaneet hänet herättämään henkisen puolensa. Hän hyödyntää korkeampien voimien vastauksia kysymyksiinsä ja hän antaa voimien myös johdattaa häntä eteenpäin. Hän on harrastanut syvällistä pohdiskelua erityisesti malariaan sairastumisensa jälkeen ja kristinusko on ehkä lähimpänä hänen ajattelutapaansa tällä hetkellä. Cheryl on avoin kuitenkin muillekin uskonnoille ja näiden vaikutteille, lähde koosti The Sun -lehdelle.

Naisen äiti Joan Callaghan on tavallinen kirkkouskovainen, kun taas Cherylin ystävä Black Eyed Peas -tähti Will.I.Am on erittäin syvästi uskovainen. Kaunottaren miesystävä Derek Hough on puolestaan mormoni, joten kaunottarella on paljon uskonnollisia oppaita myös lähipiirissä. Viime viikonloppuna hänet nähtiin X Factor -sarjan harjoituksissa ranteessaan Hindu-koru.